miercuri, 26 martie 2014

Totul despre Keywords Long Tail

Keywords Long Tail in traducere cuvinte cheie cu coada lunga, este o expresie complexa formata din 3-5 cuvinte cheie si reprezinta un mod de a atrage vizitatorii care utilizeaza motoarele de cautare. Aceste cuvinte cu coada lunga trebuie sa defineasca foarte bine domeniul tau de activitate.

Keywords Long Tail reprezinta un mod deosebit de a atrage trafic mare si de calitate pe site-ul tau. Concurenta fiind foarte mare, folosind pentru optimizarea site-ului doar cuvinte cheie, nu mai este de ajuns pentru marirea numarului de vizitatori. Il  puteti optimiza folosind cuvinte cu coada lunga, scopul final fiind astfel mai usor de atins.

Sa vedem cateva exemple de  Keywords Long Tail.
Daca avem un site care vinde produse de slabit, il vom optimiza folosind cuvinte cheie cu coada lunga gen "produse de slabit eficiente pentru femei" in locul "produse de slabit". Observati ca pastram in principal "produse de slabit" si mai adaugam inca cateva cuvinte des folosite de vizitatori in motoarele de cautare.

Potentialul folosirii cuvintelor cheie cu coada lunga este foarte mare, observandu-se  o revenire puternica a valorii lor. Ele reprezinta o parghie eficienta pentru a atrage trafic de calitate pentru site-urile care se adreseaza unui anumit segment de piata, care in mod normal are un volum mai mic de vizitatori. Utilizatorii de net folosesc Keywords Long Tail pentru a restrange aria lor de cautare.

Utlizarea cuvintelor cheie cu coada scurta este eficienta si atunci cand lansam campanii de publicitate, beneficiind de oferte mult mai avantajoase folosind Keywords Long Tail.

Ce unelte folosim pentru gasirea cuvintelor cheie cu coada lunga avantajoase pentru domeniul nostru de activitate? In afara de Google Awords Keywords Tool recomand si:
Introduceti cuvintele cheie cu coada lunga dorite si explorati piata, iar  in functie de rezultatul afisat va alegeti cuvintele potrivite pentru site.
Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top