vineri, 18 iulie 2014

Google mai actualizezi pagerank-ul?

In ultimii ani Google ne-a obisnuit cu actualizari ale pagerank-ului de cateva ori pe an. Dar din 6 decembrie 2013 Google e letargic.Niciun update al pagerank-ului. Inteleg ca in ultimul timp pagerank-ul devenise un instrument de care webmasterii abuzau pentru a salta site-urile administrate de ei in ochii lui Google. Dar si aici nu pot sa nu-mi spun pasul, ce te faci atunci cand vrei sa faci bani cu un site mai proaspat realizat, sa zicem din 2014? 

Daca vrei sa scrii advertoriale iti cer vechime si mai ales pagerank minim 1. Si de unde sa ai pagerank daca Google e cu capul pe perna. Sa faca ceva, macar sa anunte ca renunta la el definitiv, astfel poate baga la cap si portalurile cu advertoriale sau advertiserii ca nu mai exista si gata. Poate asa gasesc alte criterii de evaluare a unui site, nu numai pagerank-ul.

Degeaba cauti pe Google cand se actualizeaza pagerank-ul. Nimeni nu stie cu exactitate. Ba in iulie, dar iulie a trecut, ba in august. Personal sunt nedumerit de tacerea lui Google in ce priveste pagerank-ul. Sigur pregateste ceva sa ne sparga. Si sigur Google lucreaza in umbra si tine evidenta pagerank-ului doar pentru el. Google ar trebui sa gaseasca alte solutii pentru a potolii setea webmasterilor de spam si de achizitii de linkuri.

Sper sa auda cine trebuie si sa nu mai ceara pagerank minim nu stiu cat. De unde sa ai pagerank daca nu s-a mai actualizat de 7 luni? Daca ai si tu intrebari sau pareri despre acest subiect le poti lasa in comentarii. Poate ne raspunde cineva avizat.
Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

2 comentarii:

  1. Hei, am si eu problema asta. Am blog din ianuarie 2013 si tot astept sa se faca o actualizare si nimic...blog-ul nu are pic de pagerank, ceea ce e destul de aiurea! :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut! Asa este, nu se stie cand Google va actualiza Pagerank-ul, ceea ce e aiurea pentru ca sunt probleme cu inscrierea site-urilor in ad network-uri. Se zvonea ca in august 2014, dar deja a trecut luna...

    RăspundețiȘtergere

Back to Top