miercuri, 10 decembrie 2014

Widget flotant Facebook Fans pentru blogul tau

Gasiti mai jos un widget flotant Facebook fans, o metoda buna de a atrage mai multe like-uri pentru pagina ta de Facebook. Cand un vizitator ajunge pe blogul tau, gadgetul va afisa un mic banner Facebook in partea dreapta a paginii. Gadgetul va ramane fix, chiar daca vizitatorul va derula pagina in sus sau in jos.

In cazul in care vizitatorul se opreste cu mouse-ul pe logo-ul Facebook al banner-ului, acesta se va extinde si va afisa in gadget fanii avand totodata posibilitatea de a da "like"paginii blogului.

Pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a instala widget-ul Facebook Fans sunt urmatorii:
1. va logati in contul dvs de Blogger;
2. click pe Sablon, apoi editati HTML; gasiti tag-ul </head>
    Lipiti urmatorul cod inaintea tag-ului </head>

<script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.1/jquery.min.js' type='text/javascript'/> 

3. click pe Aspect, Adaugati un obiect gadget si inserati in HTML/Javascript codul de mai jos.

<script type="text/javascript"> //<!-- 
$(document).ready(function() {$(".w2bslikebox").hover(function() {$(this).stop().animate ({right: "0"}, "medium");}, function() {$(this).stop().animate({right: "-250"}, "medium");}, 
500);}); //--> </script> 
<style type="text/css"> 
.w2bslikebox{background: url("http://1.bp.blogspot.com/-UuBsjDC5vSc/TuiSd0g9bHI/AAAAAAAAAyk/MqKt8IpiIVM/s1600/facebook1.png") no-repeat scroll left center transparent !important;display: block;float: right;height: 270px;padding: 0 5px 0 46px;width: 245px;z-index: 99999;position:fixed;right:-250px;top:20%;} 
.w2bslikebox div{border:none;position:relative;display:block;} 
.w2bslikebox span{bottom: 10px;font: 9px "lucida grande",tahoma,verdana,arial,sans-serif;position: absolute;right: 6px;text-align: right;z-index: 99999;} 
.w2bslikebox span a{color: #FF9D00;text-decoration:none;} 
.w2bslikebox span a:hover{text-decoration:underline;} 
</style><div class="w2bslikebox" style=""><div>
<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=https://www.facebook.com/pages/Materiale-didactice/308045919381976?ref=hl&amp;
width=245&amp;colorscheme=light&amp;show_faces=true&amp; connections=8&amp;stream=false&amp;header=false&amp;height=330" scrolling="no" frameborder="0" scrolling="no" style="border: medium none; overflow: hidden; height: 330px; width: 245px;background:#fff;"></iframe><span><a href="http://creer-blog-blogger.blogspot.fr/">Avoir ce gadget</a></span></div></div>

Nu uitati sa inlocuiti URL-ul scris cu rosu cu adresa de Facebook a paginii site-ului/blogului tau.
Read More »

miercuri, 3 decembrie 2014

Adf.ly - program de scurtat link-uri

Ce este Adf.ly? Este un program de scurtat link-uri. Cu aceste link-uri scurtate se pot face bani pe net, prin promovarea lor pe website-uri, forumuri sau retelele sociale gen Twitter, etc.
Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a face bani cu Adf.ly? Este foarte simplu. dupa ce iti faci cont, in spatiul din caseta de mai jos introduci orice link sau adresa web pe care doresti sa o scurtezi si apoi apesi "Shrink!".

Poti sa introduci un link din site-ul tau sau orice link doresti sa il promovezi. Exemplu de link prescurtat http://adf.ly/uBrkw.

Bun, dar cum o sa faci bani cu acest link prescurtat?  La fiecare vizualizare a acestuia vei primi o suma de bani, de regula este 1$ la 1000 vizualizari, insa pentru mai multe detalii accesati sectiunea "Payout rates" de pe website-ul adfly.

Suma pe care o vei castiga nu depinde decat de tine, de cum reusesti sa promovezi link-urile scurtate pe forumuri, site-urile de socializare (Twitter, etc), etc. Un bun exemplu de promovare este a unei adrese de pe youtube cu un video care iti place, o scurtezi cu adfly si o promovezi pe Twitter, etc. Facebook a interzis promovarea link-urilor prescurtate.

Pe site exista si sectiunea Tools unde gasesti si alte moduri de a face bani cu adfly. Exista in cadrul acestei sectiuni referinta Easy link, unde este scurtata adresa Google, care arata asa http://adf.ly/8281566/www.google.com.  Celelalte unelte va las sa le descoperiti singuri, orice nelamurire pe care o aveti postati-o in comentarii.
Plata se face prin Paypal cand acumulezi 5$. Adfly este un site de incredere este pe piata din 2009, acest fapt se vede si din Alexa rank care este 157, avand peste 2 milioane de useri inscrisi.

Principalul dezavantaj al folosirii acestui serviciu este ca enerveaza vizitatorii care fac click pe link-ul tau.

Poti sa iti faci cont pe site apasand pe banner-ul de mai jos.

Read More »
Back to Top