marți, 27 ianuarie 2015

Cum adaugam formular de contact pe Blogger

In opinia mea formularul de contact este foarte important sa existe pe orice web site, deoarece in acest fel se mentine contactul direct cu vizitatorii si poti afla in mod direct opiniile lor. Avand un formular de contact pe blog, este foarte usor sa fii contactat si sa ai "feedback" de la cititorii tai. Nu uita ca exista persoane care doresc sa ia legatura personal cu tine.

Cum adaugam formularul de contact oficial Blogger?
1. Te loghezi in contul tau Blogger;
2. Te duci in Aspect
3. Click pe Adaugati un obiect gadget, apoi click pe Mai multe gadgeturi ca in figura de mai jos si alegeti Formular de contact.


Formularul de contact il puteti adauga oriunde in blog, insa cred ca in subsol este alegerea cea mai buna.
Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

4 comentarii:

  1. Multumesc, mai intru pe aici, poate gasesc si alte raspunsuri la problemele pe care le intalnesc. Ar fi una, daca ai timp sa raspunzi, poate sunt si altii interesati:http://catinca-mymoments.blogspot.ro/2015/01/putin-ajutor-va-rog.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Platforma Blogger nu permite crearea decat a unei singure pagini dinamice, restul sunt statice. Probabil ai creat etichete si le-ai denumit cum ai dorit. Pentru a nu avea problemele mentionate de tine in articol (daca am inteles eu bine) mentine si eticheta home pentru fiecare postare. Astfel acestea se vor regasi atat in home cat si in eticheta aleasa de tine. Sfaturi privind optimizarea sunt multe de dat legat de blogul tau. Enumar:prea multe postari pe prima pagina, titlul blogului prea scurt, nu exista meta taguri (description, keywords), ai peste 100 internal links pe pagina, etc. Blogul tau nu este optimizat atat off cat si on page pentru motoarele de cautare. Sunt multe de remediat, inclusiv optimizarea imaginilor.

      Ștergere
  2. Multumesc! Voi incerca sa le iau pe rand atat cat ma pricep. Poate voi mai abuza de bunavointa ta cerandu-ti ajutor...

    RăspundețiȘtergere

Back to Top