joi, 19 martie 2015

Cineva iti copiaza continutul blogului si totusi e pozitionat mai bine in Google?

Spatiul virtual online este un loc atat de mare si complex incat nu stii niciodata cand continutul blogului tau este copiat fara a ti se cere permisiunea. Problema e si mai frustranta cand vezi ca cel care ti-a copiat continutul este pozitionat mai bine in rezultatele cautarilor pe Google. Google poate face si el greseli la randul lui, dar in final tu esti cel care sufera in urma acestor neregularitati. Acum aceasta problema poate fi rezolvata online, intrucat gigantul Google ne ofera un instrument care poate fi folosit pentru a-i spune care URL este pozitionat mai bine decat sursa originala.

Cum folosim formularul de rapoarte Scraper Google?
Va voi arata cum putem utiliza acest instrument pentru a raporta la Google pe cei care sunt pozitionati mai bine decat cel cu continutul original
1. Daca gasesti pe cineva care este pozitionat mai bine decat tine, desi tu ai fost primul care a scris articolul, primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa te duci pe acest link Google Scraper Report;

Scraper report Google

2. Ti se va deschide o fereastra ca in imaginea de mai sus. Acum nu trebuie decat sa completezi campurile cu informatii despre sursa URL originala (prima casuta), iar in a doua casuta cu URL paginii care ti-a copiat continutul si e pozitionat mai bine decat tine. Bifezi  I confirm si apoi click pe Trimiteti si gata.

Sa nu va asteptati ca ceea ce ati raportat se va remedia imediat. Google cu siguranta va analiza raportul trimis si va va imbunatati pozitia in rezultatele cautarilor.

Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top