joi, 5 martie 2015

Cum adaugam un widget Instagram in blogspot?

In primul rand ce este Instagram? Instagram este o retea sociala avand la baza fotografii, insa este diferita de alte retele cum ar fi Facebook, Flickr, 500px.com, etc. In reteaua Instagram, prietenii incarca daca vor zilnic poze, fotografii despre experiente personale, cladiri, masini, selfie-uri, mancaruri. Este un web site pentru telefoanele inteligente si poti adauga o gramada de filtre si alte efecte speciale fotografiilor tale.

 Este si o retea de socializare, pentru ca prietenii sau alti utilizatori Instagram pot vizualiza pozele uploadate de voi si pot fi sharuite pe alte retele de socializare. Pe Instagram, pozele nu sunt postate neaparat de fotografi profesionisti ci din contra de utilizatori obisnuiti, "dotati" cu telefoane inteligente cu camera foto. Si da a fost cumparat de Facebook. Cred ca nu e o veste grozava asta.
Postand fotografii care se gasesc si in blogul nostru, putem profita de urmaritorii nostri de pe Instagram si sa-i transformam in cititori ai blogului. Putem mari astfel traficul blogului nostru.

Sa vedem cum adaugam un widget Instagram pe blogspot.
1. Accesati Intagme web site de aici;
2. Alegeti un username --- apoi selecteaza Grid or Slideshow;
3.Selecteaza Thumbnail Size (300px este default) si alegeti daca vreti chenar Photo Border;
4. Personalizati widgetul cu Background Color sau Sharing Buttons;
5. Get code.
6. Va logati apoi in contul Blogger.
7. Aspect---->Add a gadget---->HTML/Javascript. Aici lipiti codul Intagme (dati paste la codul de la pct.5) si Save.
Asta e tot!

Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top