marți, 31 martie 2015

Cum pastram mereu o postare inaintea celorlalte articole in blogul Blogger

Platforma Blogger detinuta de Google, permite utilizatorilor sa creeze continut si sa-l publice pe net. Utilizatorii folosesc in general blogurile Blogger in scopuri personale, educationale, informare sau financiare. Optiunile prietenoase ale platformei Blogger permit creearea de postari fara a avea cunostinte prealabile de programare.
postare in blogger
In mod implicit Blogger publica fiecare postare deasupra celei anterioare, ajutand astfel la mentinerea unui ritm dinamic. Cu toate acestea puteti sa va pastrati in topul postarilor un anumit articol, prin modificarea setarilor de publicare principale.

Sa vedem cum modificam aceste setari de publicare:
1. Va logati in contul dvs Blogger:
2. In tabloul de bord va duceti pe Postari si alegeti articolul care doriti sa fie mereu in fata celorlalte postari, indiferent de data la care vor fi publicate acestea;
3. Dati click pe optiunea Editati situata sub articol. In dreapta paginii veti observa optiunea Setari pentru postari. Dati click pe Programati si apoi pe Setati ora si data. Alegeti o data fictiva, de exemplu anul 2050.
setari postari blogger

4. Apasati Terminat si gata.
Publicati apoi postarea cu setarile de mai sus efectuate in mod corect, iar articolul va apare mereu inaintea oricaror postari pe care le veti publica pe blog. Asta bineinteles pana cand doriti dvs. Puteti oricand schimba setarile postarii si sa reveniti la setarile initiale,  urmand pasii descrisi mai sus.
Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top