marți, 17 martie 2015

DoFollow EDU si GOV backlinks 2015

SEO s-a schimbat mult în ultimii doi ani și la fel si backlink-urile. Unii bloggeri spun că backlink-urile sunt  moarte, dar in fapt nu sunt, deoarece crawler-ele Google nu au evoluat intr-atat pentru a indexa tot continutul de pe internet si in acelasi timp să-l si examineze. Dar cu siguranță, efectul de backlink s-a schimbat. Acum nu trebuie să fii  implicat în constructia de backlink-uri spam sau alte metode plătite. Calitatea backlink-urilor este din ce în ce mai puternica fata de cea a cantității de backlink și ceea ce contează pentru tine este doar backlink cu PR mare.

backlink edu si gov

Daca doresti sa obtii repede sute sau mii de backlink-uri de calitate slaba, s-ar putea apoi sa vrei sa scapi cu disperare de ele. Construiti-va deci backlink-uri de calitate mare. Pentru a va ajuta in acest sens, va ofer astazi cateva backlink-uri cu multa autoritate.

De ce backlink-urile EDU si GOV sunt considerate cele mai autoritare?

Stim cu toții că link-urile EDU și GOV sunt asociate cu cele care au ca scop educația și institutiile statului. Deci, aceste site-uri au cea mai multa putere si autoritate, deoarece nu sunt acolo pentru a face profit din website, exista de mult timp si pot oferi informații relevante și nu lucruri irelevante pentru utilizatori de spam, prin urmare, ele sunt considerate ca fiind de înaltă calitate și autoritate de Google. Acestea sunt cele mai susceptibile de a primi link-uri de pe alte site-uri cu autoritate.

Daca poti sa obtii un backlink de la aceste site-uri atunci merita efortul depus, pentru ca va fi un link de inalta calitate si autoritate. Link-urile EDU si GOV DoFollow sunt greu de obtinut, insa si cele NoFollow sunt extrem de utile pentru site-ul tau.

Va ofer mai jos cateva link-uri EDU si GOV, putine este adevarat, dar foarte utile pentru bloggeri sau webmasteri. Cei care doresc mai multe pot sa ma contacteze pe mail.

Backlink EDU
  • http://morainepark.edu/services/tech-knowledge-college/    - inregistrarile vor fi deschise dupa 1 mai 2015, deci trebuie sa urmariti acest lucru;
  • http://blog.lib.umn.edu/ccemedia/ccenews/2012/07/news-and-notes.html 
 Backlink GOV
  •  http://www.hud.gov/utilities/intercept.cfm?http://seobloguri.blogspot.ro/2015/03/cum-adaugam-optiunea-add-gadget-in.html   - inlocuiti ce este scris cu rosu cu adresa blog-ului sau site-ului tau si dati click apoi;
  • http://homeless.samhsa.gov/default.aspx.
Trebuie sa aveti in minte ca nu este necesar sa va construiti multe link-uri in timp scurt, intrucat ele vor fi considerate de botii Google ca fiind nenaturale, asa ca mai bine va construiti backlink-uri mai lent si in mod cat mai natural posibil. Daca mai stiti si alte link-uri EDU si GOV atunci impartasiti-le cu noi, adaugandu-le in comentarii.
Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

4 comentarii:

Back to Top