luni, 29 iunie 2015

Două site-uri pentru învățat limba engleză


invata limba engleza
Cunoașterea limbii engleze este esențială, multe resurse de pe internet, cărți etc, sunt in engleză. Pentru cineva care nu este foarte bine versat cu limba engleză, există un număr mare de site-uri care te ajută să ajungi la cunostințe avansate în utilizarea limbii. Printre cele mai bune site-uri sunt Yappr și Talkenglish. Aceste site-uri vă pot ajuta să va perfecționați abilitățile dumneavoastră în cunoașterea limbii engleze.

Yappr.com se concentrează pe furnizarea unei atmosfere eficiente de învățare online, cu ajutorul multimedia, având multe tutoriale. Video tutorialele disponibile pe Yappr sunt sortate
în categorii bazate pe cele mai populare videoclipuri, cea mai mare audiență video etc. Subtitrarile sunt incluse în videoclipuri pentru a se asigura o persoană care dorește învățarea limbii engleze înțelege exact cuvintele ce sunt rostite în video. O astfel de metodă de ascultare simultană, text și citit, face ca utilizatorul să înțeleagă cu ușurință contextul în care anumite cuvinte trebuie fie utilizate.

Yappr include un buletin de bord dedicat, unde utilizatorii se pot conecta cu ușurință și vorbi cu colegii cursanți, pot face schimb de informații.

Talkenglish.com te ajută in mod asemănător sa vorbești limba engleză. Bazat pe formula Click----Listen and Repeat, iți va imbunătății in mod rapid bagajul de cunostințe in limba engleză. In majoritatea lecțiilor vei citi propozițiile, le vei asculta si apoi vei repeta după ce vei asculta fisierul audio citit de un vorbitor nativ de limba engleză.

Voi ce site-uri pentru învățarea limbii engleze mai cunoașteți?

Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

Un comentariu:

Back to Top