luni, 8 iunie 2015

Optimizarea imaginilor - resursa online gratuita

Cand avem chef sa navigam pe net orice secunda conteaza. Daca trece prea mult timp de cand am dat click pe site si pana se incarca pagina, ne apuca nervii, nu mai avem rabdare sa asteptam si navigam la alt site. Suntem doar in epoca vitezei!! Daca ai un site sau un blog stii foarte bine ca paginile tale trebuie sa se incarce cat mai repede pentru a nu plictisi vizitatorii tai. Webmasterii sunt interesati ca site-ul lor sa aiba o audienta cat mai mare, traficul aducand cu sine, potentiali clienti sau click-uri pe reclame mai multe. 
optimizare seo imagini
In general optimizarea imaginilor este cam ultimul lucru pe care il fac proprietarii de site-uri sau bloguri atunci cand publica un articol. Consecintele incarcarii anevoioase a paginilor web pot afecta proprietarii site-urilor, in sensul ca vizitatorii in maxim 3 secunde vor naviga pe alt site si mai mult, o parte dintre ei vor face si reclama negativa site-ului pe retelele de socializare. Modalitatea de optimizare SEO a imaginilor o puteti citi in acest articol

Astazi va voi prezenta o resursa online gratuita, care va ajuta sa optimizati dimensiunile imaginilor pe care doriti sa le publicati pe site-ul/blogul dvs, pe care le atasati  la un e-mail sau pur si simplu le stocati pe hard sau memory stick. Optimizarea dimensiunii imaginilor cu Image Optimizer permite ajustarea parametrilor de compresie, pentru a mentine cat mai mica dimensiunea imaginilor fara a se pierde din calitatea acestora. Interfata programului este foarte simpla, intuitiva usor de folosit. Adaugati fisierul dorit a fi optimizat, va alegeti calitatea imaginii si dimensiunile acesteia si cu un singur click pe Optimize now! veti avea imaginea optimizata si o puteti descarca, pentru a o utiliza acolo unde doriti, pe site, e-mail, etc.

Screenshot:
optimizare imagini
Va puteti juca cu parametrii de optimizare a imaginilor pana sa o alegeti pe cea care o doriti, avand in vedere desigur raportul dimensiune/calitate.



Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top