miercuri, 8 iulie 2015

Cum Putem Rula Aplicatii Android pe Windows PC

Exista o multime de aplicatii si jocuri gratuite disponibile in Google Play, dar la naiba ele sunt valabile doar pe sistemul de operare Android. Si tu ai pe pc-ul tau windows.... Ce poti face in situatia asta?
Cum procedezi daca vrei sa joci jocuri android pe computerul tau ce are instalat sistemul de operare windows? Vei vedea in tutorialul de mai jos ca este destul de simplu sa faci asta, folosind emulatoarele pentru Android. Si poti instala si aplicatii android nu numai jocuri.

Care sunt cele mai bune optiuni....si sa fie si gratuite daca se poate.
1. BlueStacks este un emulator Android ce nu inlocuieste de fapt sistemul tau de operare. Mai degraba se instaleaza ca orice aplicatie. Odata instalat acest soft, puteti rula BlueStacks intr-o fereastra Windows separata.
android games on windows

Mediul de lucru in BlueStacks este asemanator cu cel din Android. Este foarte simplu pentru cei deja familiarizati cu el. Iti permite sa te conectezi in Google Play si sa instalezi aplicatii si jocuri in emulatorul tau. Poti instala si juca orice joc Android in PC-ul tau cu Windows. In acest fel rulezi chiar si WhatsApp pe un PC. Este cel mai bun emulator Android de pe piata si este gratuit. Este adevarat dupa un anumit timp iti cere sa platesti niste bani sau sa instalezi o aplicatie. Pur si simplu instalezi aplicatia si apoi o stergi si gata te poti bucura in continuare de BlueStacks.

2. Cea mai buna alternativa la BlueStacks este Genymotion.
Genymotion este un alt emulator Android cu caracteristici si viteza destul de impresionante. Iti permite sa instalezi jocuri si aplicatii prin functia drag-and-drop. Poti testa si juca orice aplicatie intr-o fereasta mare de Windows.

Si acum....surpriza! Poti rula jocuri si aplicatii Android direct din browser. Tare nu?? Dar pe bani.
Spre deosebire de emulatoarele Android de mai sus, Manymo este un emulator browser ce nu necesita nicio instalare sau configurare complexa pentru a rula aplicatii Android. Interesant lucru despre Manymo este ca poti incorpora orice aplicatie Android la orice pagina web folosind acest browser emulator.

Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top