vineri, 10 iulie 2015

Descarca si utilizeaza gratuit Microsoft Office Starter 2010

Office Starter diferă de versiunea completă de Office prin aceea că include doar două programe Word și Excel Starter Starter. Configurarea este simplă si intuitiva. După ce ati terminat, veți găsi meniul Programs care are un nou grup "Microsoft Office Starter", cu link-uri către Excel și Word Starter 2010, precum și câteva instrumente de bază (CLIP Organizator, Picture Manager și așa mai departe). 
 Screenshot:
Office Starter 2010

Pe masura ce utilizati programul va veti da seama ca are destule limitari, de exemplu nu puteti parola documente si nu pot fi accesate functii avansate de calcul. Pe langa toate acestea mai afiseaza si anunturi publicitare. Insa in compensare il puteti utiliza gratuit fara o cheie de produs. Include toate carcateristicile de baza necesare pentru editare si procesare text si lucru simplu in foile de calcul. Pentru multi oameni, versiunea Starter va fi tot ce au nevoie vreodata. Caracteristici de obicei utilizate în setările de afaceri sau academice nu sunt incluse. Versiunea Office Starter nu este la fel de puternica ca alte produse gratuite cu caracteristici complete cum ar fi OpenOffice.org.

Link-ul de descarcare il gasiti aici sau aici. Poate fi instalat atat pe 32 cat si 64 bit. Pe pagina oficiala Microsoft nu se mai gasesc link-urile de download, insa il puteti descarca de la link-urile indicate.
Atentie  Microsoft Office Starter 2010 nu functioneaza pe Windows XP si Windows 8, doar pe Vista si Windows 7 (32 si 64 bit)!
Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top