vineri, 11 septembrie 2015

Tactici SEO pe care trebuie sa le opresti cat mai repede

Tehnici SEOÎn cazul în care site-ul tau se bazeaza pe traficul din cautari organice, trebuie sa ai mare grija cum faci optimizarea SEO a acestuia. Atunci când traficul din cautare începe să scada, e cazul sa începi să iti faci griji că Google are ceva cu tine. Sau strategia SEO adoptata si pe ai folosit-o, nu mai funcționează.
In oceanul de continut de pe web e  foarte greu ca acolo, in fata, sa ajunga si al tau. Primele 3 rezultate pe Google obține 61% din click-uri. Și 75% din utilizatorii Google nu se uita niciodată la a doua pagină din rezultatele afisate in urma căutării.
Deci, care sunt unele dintre cele mai frecvente greseli pe care oamenii le fac in încercarea lor de a obține un SEO bun?
O mulțime de oameni folosesc cuvinte cheie in site sau blog. Da, ai nevoie de cuvinte cheie. Dar, dacă le folosesti prea mult, Google va observa.
Ai broken links pe site-ul tau.? Fa ceva cu ele acum. Sau va trebui să suporti consecințele lor SEO mai târziu.
Ai copiat conținutul de pe alte site-uri? Google urăște asta. Conținutul tau ar trebui să fie original.
Nu copia continut nici din site-ul tau. În cazul în care conținutul apare de mai multe ori pe site-ul tau, fiind duplicat, Google probabil doar va indexa una dintre copii.
Continut original?? Da, ai auzit asta de multe ori si de mult timp, dar este încă valabil. Dacă nu corectezi modul de a scrie pe site, cititorii tai (și Google) vor observa. Vrei conținutul să fie bun. Asta e ceea ce de asemenea, vrea si Google. Este conținutul tau original, util și bine scris în profunzime? Pentru ca asa trebuie să fie.
Trebuie ca titlurile paginilor și toate meta-descrierile de pe site-ul tau sa fie unice.
Dacă tu esti persoana care scrie conținutul site-ului propriu, poti începe personal remedierea erorilor descrise mai sus, imediat.
Dacă esti managerul care supraveghează crearea de conținut, gândeste-te la procesul prin care autorii conntinutului site-ului sunt stimulați să-l folosească. O mulțime de site-uri web folosesc tehnici SEO gresite, au articole care nu sunt scrise adecvat, spre interesul final al cititorului. O mulțime de site-uri nu-si corecteaza propriul continut. Puteți face ca angajații să participe in comun la ateliere de SEO, dar cu siguranță sprijinirea creării de conținut de calitate este singura cale de a ieși  primii in Google pe termen lung.
Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top