marți, 27 ianuarie 2015

Cum adaugam formular de contact pe Blogger

In opinia mea formularul de contact este foarte important sa existe pe orice web site, deoarece in acest fel se mentine contactul direct cu vizitatorii si poti afla in mod direct opiniile lor. Avand un formular de contact pe blog, este foarte usor sa fii contactat si sa ai "feedback" de la cititorii tai. Nu uita ca exista persoane care doresc sa ia legatura personal cu tine.

Cum adaugam formularul de contact oficial Blogger?
1. Te loghezi in contul tau Blogger;
2. Te duci in Aspect
3. Click pe Adaugati un obiect gadget, apoi click pe Mai multe gadgeturi ca in figura de mai jos si alegeti Formular de contact.


Formularul de contact il puteti adauga oriunde in blog, insa cred ca in subsol este alegerea cea mai buna.
Read More »

vineri, 23 ianuarie 2015

Resurse web de" backgrounds" si "textures" pentru Blogger

Background textures, sunt o modalitate foarte bună de a da profunzime și originalitate design-ului blogului tau. Există mii de texturi de fundal gratuite disponibile pentru a fi descărcate de pe Web.
Daca inca nu ati gasit ce cautati, va prezint mai jos o lista cu cele mai bune web site-uri unde gasiti teme de fundal gratuite, bune sa va imbogatiti propria colectie.

textures

 1. Graphicriver
10.Mayang 

Daca mai cunoasteti si alte resurse web pentru teme de fundal, nu ezitati sa le postati in comentarii.
Read More »

luni, 12 ianuarie 2015

Semnatura din e-mail - ce elemente trebuie sa contina

In articolul anterior am descris pasii ce trebuie urmati pentru a crea o semnatura in e-mail. Semnatura de
 e-mail este intr-un fel, cartea ta de vizita electronica, digitala si informeaza persoanele carora le trimiti e-mailuri, detalii suplimentare despre tine. Pe langa aceasta functie de a informa corespondentii tai despre tine, semnatura din e-mail poate genera trafic pentru site-ul sau blog-ul tau.

Semnatura din e-mail va poate face publicitate, daca mentionati in subsidiar toate site-urile pe care le detineti. In general oamenii sunt curiosi sa afle cum arata si ce scrieti in site-urile pe care le administrati.

Sa vedem ce trebuie sa contina o astfel de semnatura:
- numele integral si functia;
- numele companiei si link-ul URL catre site-ul acesteia;
- numerele tale de contact – telefon, fax, ID Skype si adresa de e-mail;
- link-urile catre retelele de socializare: Facebook, Twitter, LinkedIn;
-alte  precizari legale ( daca este necesar).

Este foarte important atunci când se utilizează semnaturi de e-mail, ca produsele și serviciile pe care le promovați să fie întotdeauna de bună calitate și niciodată să nu recomandați ceva pe care nici dvs. nu ați da bani. Nimeni nu-și dorește să-și proiecteze singur o imagine greșită despre afacerea lui. Renumele și prestanța asigură încredere în afacerea ta, care este foarte importantă în mediul de afaceri on-line.


 
Read More »

luni, 5 ianuarie 2015

Cum cream semnaturi in conturile de e-mail Yahoo si Gmail

Se stie ca semnatura spune multe despre o persoana, ea ofera oamenilor date importante despre personalitatea si munca ta. In ultimul timp, datorita aparitiei computerelor, a internetului, corespondenta se realizeaza online, fiind astfel necesar sa avem si o semnatura digitala.
Cum adaugam semnaturi in conturile noastre de e-mail? Va prezint mai jos pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a va crea semnaturi in 2 din cele mai importante servicii de posta electronica.

Pentru Gmail:
1. Te loghezi pe contul de Gmail.
2. Te duci la "Settings".
3. Apoi la "General" (este prima categorie si este deja selectata).
4. Cauti optiunea "Signature". Daca nu ai avut semnatura pana acum este selectat "No signature". Tu vei selecta campul de jos unde iti vei pune si semnatura. Momentan semnaturile in Gmail nu pot accesa imagini.
5. Nu uita sa dai "Save Changes".

Pentru Yahoo Mail:
1. Te loghezi pe contul de e- mail Yahoo.
2. Te duci la "Options" si apoi "Mail Options".
3. Cauti apoi  "Signature".
4. Selectezi "Show a signature on all outgoing messages" si scrii semnatura pe care o doresti in campul respectiv.
5. Nu uita sa dai "Save Changes".


In postarea urmatoare va voi prezenta cateva reguli importante ce trebuie urmate pentru a va crea o semnatura pe e-mail profesionista.
Read More »
Back to Top