vineri, 20 februarie 2015

Resurse online de imagini gratuite

Cum multe persoane detin un site web sau un blog, este necesar pentru a crea un design estetic al acestora, sa fie inserate diferite imagini de calitate. Daca descarci imagini de pe net la intamplare este posibil sa ai probleme de copyright. De multe ori este nevoie sa ai mai multe resurse online de imagini si fotografii deosebite, in consecinta doar iStock nu este de ajuns. Din acest motiv am considerat necesar sa impartasesc cu voi resursele mele online, de imagini gratuite.

Unsplash este o resursa gratuita de imagini si fotografii. Ofera 10 imagini de inalta rezolutie la 10 zile si important ai libertatea de a le folosi oriunde fara probleme.
Unsplash
2.Little Visuals
Little Visuals pastreaza aceeasi idee. Dupa sign-up primesti 7 imagini comprimate pe mail la fiecare 7 zile, pe care poti sa le folosesti oriunde.
Little Visuals
3.Death to the Stock Photo
Dupa cum reiese si din nume "Death to the Stock Photo", vrea sa scape de fotografiile stoc, incarcate de mai mult timp pe site. Ofera fotografii gratuite in fiecare luna in newsletter-ul lor. Licenta este usor de inteles fara probleme majore. Puteti alege si varianta premium pentru 10 $ pe luna pentru a avea acces la intreaga baza de imagini.

Gratisography este o resursa extraordinara de fotografii si imagini. Ofera saptamanal, fotografii noi, de inalta rezolutie pentru uz personal si comercial, fara niciun cost. Gratisography mi se pare cea mai buna resursa gratuita, online, de imagini si fotografii, fara probleme de copyright. I love it!
Gratisography
Read More »
Back to Top