luni, 21 martie 2016

Cum poti afla ce tema Wordpress are un site

Ti s-a intamplat sa vizitezi un site si sa te intrebi ce tema WordPress foloseste?  Ca sa o afli, te poti uita in codul sursa, insa uneori nu ai chef sau pur si simplu nu stii cum sa faci asta. Va voi pune la dispozitie cateva unelte online, care va vor afisa ce tema WordPress foloseste site-ul respectiv.

Ce tema Wordpress are un site

 

1. What WordPress Theme Is That este un instrument online, gratuit, ce va permite sa detectati cu usurinta ce tema WordPress utilizeaza un anumit site. Mai mult decat atat, poate detecta si ce plugin-uri WordPress foloseste.     

Screenshot:
Ce tema Wordpress are un site
       
Introduceti URL-ul sau domeniul site-ului caruia vreti sa-i aflati tema si click pe lupa. Va va afisa ce tema WordPress foloseste site-ul.

2. WordPress Theme Detector este un tool online, care iti permite sa afli detalii despre ce tema WordPress sau ce plugin foloseste un anumit site.

Screenshot:
 ce tema Wordpress are un site

3. IsItWp ca si celelate instrumente online, iti ofera mai multe informatii despre un anumit site WordPress, cum ar fi: tema, plugin dar si ce firma de hosting foloseste. Interesant nu? Pentru ca asa este mult mai simplu sa afli ce firma de hosting foloseste site-ul care te intereseaza.

Screenshot:
 ce tema Wordpress are un site

Cum afli ce CMS foloseste un site

 

CMS este acronimul din engleza al Content Management System si este un sistem de administrare a continutului unui site.  Daca nu sunteti sigur ca site-ul este WordPress, cel mai rapid mod de a afla, este un add-on pentru browserul dvs Chrome, care va va spune ce CMS foloseste  un site.
Chrome Sniffer este usor de utilizat si detecteaza peste100 de CMS si javascript  libraries.

P.S.- uneori functioneaza si pentru Blogger

Daca mai stiti si voi alte unelte pentru detectarea temelor unui site, scrieti-le in comentarii. Va multumesc.
Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top