luni, 26 mai 2014

Cum sa aduci trafic pe blogul tau folosind un backlink generator

Cum putem crea sute de backlink-uri catre blog nostru fara sa  generam fiecare backlink in parte?
Inca de cand iti creezi propriul blog te gandesti cum sa aduci mai mult trafic pe blogul tau, stiind foarte bine ca in acest fel vei apare pe primele pagini afisate de Google, dupa o cautare pe cuvintele cheie alese de tine.

Backlink-urile reprezinta linkuri catre site-ul tau din surse externe. Folosind propriul algoritm de cautare, Google analizeaza backlink-urile catre blogul tau, clasificand astfel si rankul site-ului. In functie de importanta site-urilor cu linkuri catre blogul nostru ( data crearii site-ului, page rank-ul acestuia, autoritatea lui, etc) acestea ne transfera si o parte din credibilitatea lor.

In loc de a accesa fiecare site in parte pentru a crea backlink-uri, va ofer doua unelte online gratuite si de calitate, generatoare de backlink-uri automate, care vor face in locul vostru munca grea si obositoare de creare manuala de link-uri catre blogul vostru.
1. Backlink Maker - tastati URL-ul blogului si apasati butonul Make Baklinks;

2.Free Backlink Creator - tastati URL-ul blogului si apoi apasati Build Backlinks.

Uneltele de  mai sus va vor ajuta sa creati automat sute de free backlink-uri catre blogul vostru. Aceste backlink-uri nu trebuie create toate in aceeasi zi, intrucat exista pericolul ca in timp Google sa detecteze ca au fost create in mod nenatural multe link-uri si sa va penalizeze.
Dupa ce creati backlink-urile este bine sa verificati numarul lor cu Open Site Explorer.
Este foarte simplu de folosit, tastati URL-ul blogului/site-ului vostru, apoi click pe Search, si veti primi un raport complet al inbound link-urilor blogului vostru.



Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

8 comentarii:

  1. Salu, am un blog de stiri cu surse si nu numai, am facut si ceva directoare, la onpage e ok cat de cat, si ceva poziti in search (long tail) dar la vizite sta mai prost
    un sfat? pont?
    http://netstiri.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar daca continutul pagini e super misto si desing-ul te lasa cu gura cascata, ideea e ca lumea trebuie sa "auda" de site. Cea mai buna metoda e advertise-ul pe site-uri care deja au un trafic de ordinul miilor.
    Daca vrei sa ai succes:
    - optimizeaza cat mai bine site-ul pentru google
    - incearca sa iti dai seama ce ii intereseaza pe vizitatori si ce ii tine mult timp pe site.
    - nu baga reclame la inceput.

    RăspundețiȘtergere
  3. Thanks, Nice post.The best seo services in India, bhadrak are a necessity as they aid in optimization of websites. Services of a Seo company can be required both by firms and site designers. Seo is actually a specialized service that occupies a significant position when it comes to ranking a website higher on search engines. These sites are optimized by Seo services firms in order to make them more effective on popular search engines like yahoo and google.

    RăspundețiȘtergere
  4. salut am si eu site-ul http://www.laptesibranza.ro o parare despre site?? ce mai schimbari ar mai trebui??

    RăspundețiȘtergere
  5. Am intocmit o lista cu cele mai bune 12 surse de trafic pentru piata din Romania. Va recomand si aceasta sursa :

    https://www.imarketingnews.ro/trafic-site/

    RăspundețiȘtergere
  6. Am facut si eu un website nou pe platforma altervista:
    www.virals.altervista.org ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut !

    Intra in cea mai mare comunitate in devenire din Romania.

    Este o comunitate la inceput , in care dorim ca membrii comunitatii noastre sa afle ultimele noutati aparute din domeniul IT,dorim sa creeam o comunitate de gaming + multe altele.

    RăspundețiȘtergere

Back to Top