vineri, 17 iulie 2015

Top iPhone/iPad Emulatoare pentru PC

Ce sunt practic emulatoarele? Sunt niste aplicatii ce creaza legatura dintre doua arhitecturi, pur si simplu traduc carcateristicile unei console sau a unui sistem, astfel incat jocurile si programele ce ruleaza pe acesta sa poata fi jucate si instalate si pe alte sisteme, in cazul nostru pentru Windows  PC. Pur si simplu instruieste windows-ul cum sa instaleze foarte bine aplicatiile, mutand si comenzile de la un sistem la altul. Aceasta mutare nu se produce atat de usor ci va necesita o putere de procesare mare.
emulatoare IOS
Intr-o postare trecuta am scris despre cum putem rula aplicatiile pentru Android pe PC, acum voi prezenta cele mai bune emulatoare iPhone/iPad pentru windows PC.
1. iPadian
iPadian este un emulator pentru iPhone, care vă permite să utilizați orice aplicații iOS și jocuri din aceasta. Acest emulator sau putem spune instrument este bine compatibil cu Windows, Mac si Linux PC-uri. După cum spune și numele, iPadian vă oferă același ecran ca în cazul ca tine utilizați un iPad. Acesta acoperă întregul ecran, și puteți folosi imediat butoanele și ecranul tactil, făcând clic pe ecran. Nu e ușor? Da, e destul de ușor pentru a obține totul de pe ecranul PC-ului, este nevoie de doar câteva minute pentru a finaliza procesul de instalare. Emulatorul vine împreună cu propriul personalizat App Store și unele pre instalate jocuri iPad. Puteți selecta imediat pe oricare din jocurile instalate și aplicațiile făcând clic pe ea și începe explorarea  imediat. Pentru a descărca iPadian, click pe acest link de descărcare.

2.Air iPhone Emulator
Aer iPhone este o aplicatie desktop care vă permite sa instalati aplicatii pe PC ca si cand ar fi un dispozitiv iOS. Puteți face totul din cadrul acestui instrument, cum ar fi: efectuarea de apeluri, puteti primi apeluri, trimite mesaje vocale, adăuga contacte etc.  Descarcă-l acum!

3. MobiOne Studio 
Studio MobieOne nu este un emulator gratuit. Cu toate acestea este disponibil gratuit pentru un trial de 15 zile. Acest emulator este special conceput pentru utilizatorii iOS. Dezvoltatorii pot testa cu ușurință aplicațiile și jocurile lor din acest emulator instantaneu, fără a avea nici o problemă. E un fel de HUB emulator care are toate emulatoarele în el. Ca Android Emulator, iPhone Emulator, iPad Emulator. Este vorba despre aplicații mobile și dacă ești bun la dezvoltarea de aplicații mobile, aceasta aplicatie poate fi perfecta pentru tine.  Descarcă MobiOne Studio de la următorul link. 
Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top